Menu nl

AKKERMANS & DE MEULENAER
verzekeringen - leningen - beleggingen

Fructisafe van Patronale Life

De beleggingsverzekering Fructisafe.

Tak 21 levensverzekering met gewaarborgd rendement.

 

Uw voordelen:

 

Fructisafe biedt een gewaarborgde intrest gedurende 8 jaar en 1 maand van 1 %.  Voor het boekjaar 2018 werd een winstdeelname toegekend van 0,70 % zodat het totale rendement voor 2018 op 1,70 % kwam.  

Vrijstelling van roerende voorheffing op het volledige intrestbedrag, op voorwaarde dat u het bedrag minstens 8 jaar en 1 dag laat staan.

Na de intrestwaarborg periode van 8 jaar, zal u een nieuwe rentevoet worden voorgesteld door de maatschappij.  U kan dan beslissen om het contract te laten verderlopen aan de nieuwe rentevoet ofwel om het contract op te vragen.  In elk geval kan u na 8 jaar het contract op elk moment gedeeltelijk of geheel opvragen zonder kosten, dus u hoeft niet perse na de datum van 8 jaar meteen actie te ondernemen. 

Geen instapkosten: u betaalt slechts een vaste administratiekost van 50 euro per storting. 

De beleggingsverzekering met vrije storting en gewaarborgd rendement richt zich tot personen die willen sparen, en dat op middellange en lange termijn in een veilige formule met een aantrekkelijk rendement. Bovendien geniet u ook van de staatswaarborg tot 100.000 euro.

Bent u van plan een schenking te doen maar wenst u toch controle te behouden over de geschonken gelden?  Dan is een Tak 21 levensverzekering een prima instrument ervoor!  Hoe u dat kan doen, verneemt u beknopt in volgende samenvatting. Wij helpen u met plezier hiermee verder.

 

Surf naar www.patronale-life.be

Tarief geldig op 01.01.2019

reCAPTCHA Public Key not found. Both Public and Private keys must be set in order for reCAPTCHA to function.