Menu nl

AKKERMANS & DE MEULENAER
verzekeringen - leningen - beleggingen

Ontdek uw klantvoordelen

 

 

 

Wanneer u klant wordt of bent bij ons kantoor, dan bieden wij u een waaier aan klantvoordelen aan.  Hieronder vindt u een greep uit uw voordelen waarom u klant wordt en blijft bij ons kantoor.

 

 

 

Gratis advies. Wij lichten uw verzekeringen gratis door en adviseren waar nodig om eventuele verbeteringen aan te brengen. Vrijblijvende en gratis offerte voor uw verzekeringen. Gratis check-up van uw verzekeringspakket, zo bent u op de hoogte of u niet onder- of oververzekerd bent.

Onafhankelijke schaderegeling. Heel wat verzekeringskantoren (hetzij bankkantoor, verzekeringsagent, directe verzekeraar) zijn gebonden aan een specifieke verzekeraar. Dit betekent dat deze verzekeraar ook hun eigenlijke opdrachtgever is en dus zorgt voor de inkomsten. Zij kunnen bij schade dan ook niet anders dan het standpunt van hun verzekeraar bijtreden. Laat dit niet gebeuren en kies voor een onafhankelijke schaderegeling.  Wij garanderen u een vlot verloop van elk schadegeval en een optimale bijstand bij elke stap die moet genomen worden. Dus zowel bij de aangifte als bij de verdere opvolging en communicatie met de maatschappij staan wij u bij.

 

Als je zoon of dochter haar eerste auto aanschaft, geniet hij of zij van ons jongerenvoordeel tarief, een aantrekkelijk autotarief speciaal voorbehouden voor onze totaal klanten.

 

 

U kan een gezinsplan (indien de polissen afgesloten worden bij Baloise) afsluiten, dat groepeert al uw verzekeringen in een pakket waardoor u gratis maandelijks uw premies kan betalen en bovenal bekomt u een korting op uw autopolis en wordt de vrijstelling in auto omnium en in je brandpolis omgezet naar een Engelse vrijstelling. Je ontvangt ook Crashstickers, handig want deze stickers die reeds zijn voorgedrukt met je adresgegevens en voertuiggegevens, kleef je gewoon op het aanrijdingsformulier en in een mum van tijd is het formulier ingevuld. Tevens geniet je van de BOB-waarborg.

 

Fietsbijstand gratis.  Ongeval met de fiets of fietsketting stuk? En kan uw fiets niet meer rijden? Dankzij de gratis fietsbijstand in de verzekering Gezin Select (of ook famiale verzekering genoemd) bent u zo weer op weg. Lees meer>

 

 

 

Belastingservice. Wij vullen uw jaarlijkse belastingsbrief in en overlopen de meeste gunstige fiscale optimalisaties voor uw situatie. Deze service is enkel voor klanten, niet klanten kunnen wij niet verder helpen.

 

Baloise assistance (geldt indien uw BA contract bij Baloise is afgesloten) voor uw personenwagen, lichte vrachtwagen of moto bij een verkeersongeval in België: gratis sleping en het thuisbrengen van alle passagiers van uw verzekerd voertuig. Bij een verkeersongeval in het buitenland: gratis sleping. Kan het voertuig niet hersteld worden binnen de 3 werkdagen? Dan hebt u de keuze: voor uw voertuig gratis vervoer naar een garage van uw keuze in België. Of u laat het voertuig ter plaatse herstellen, dan bekomt u een vervangwagen en een vergoeding voor bijkomende hotelkosten en verplaatsingen. Voor alle inzittenden regelen wij uw terugkeer naar België. Wenst u uw reis voort te zetten? Dan nemen wij uw vervoerskosten voor onze rekening.    Premium plus   is een bijkomende service bij autoschade indien u kiest uit ons ruim netwerk van erkende herstellers. Voor schadegevallen in omnium en RDR in recht, beschikt u over een gratis vervangwagen tijdens de duurtijd van herstelling en passen wij het systeem van ‘derde betaler’ toe, dwz, wij betalen rechtstreeks de hersteller, u hoeft dus niets voor te schieten, behalve eventueel de vrijstelling of wanneer u de BTW kan recuperen, regelt u dit met de hersteller.

 

Wenst u kennis te maken met ons kantoor, wenst u meer info over bepaalde producten, vul dan even het onderstaande contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.  Tot binnenkort.

reCAPTCHA Public Key not found. Both Public and Private keys must be set in order for reCAPTCHA to function.